Mysis

Haft en avslappnande och PLUGGFRI mysdag! Inte ofta man får de chanserna en vanlig onsdag i mitt lilla liv.
Så dagen har spenderats i min mysiga säng och under den nyinköpta sänglampan.
Tänkte därför dela med mig lite av några bilder från mitt lilla krypin.
Elefantis

Supersöt video och en bra låt!!
Snälla ta er tiden att kolla på denna vilsna elefant!

Söndagsvilande

Hej mina vänner!
Sov ut ganska så ordentligt idag. Var ganska så trött efter fredagens dygning tillsammans med Hedvig. Vårat projektarbete handlar om sömn och hur de påverkar kroppen så i fredags dygnade vi som ett litet expriment.
Jag hade ju då aldrig dygnat innan och det var hemskt! Jag som älskar att sova tyckte de va riktigt jobbigt när jag inte fick gå och lägga mig!
Ja och idag var de söndag vilket nog kommer resultera i lite övningskörande och kanske lite plugg, med betoning på kanske.
KramHittade denna fina bild på tumbr igår! Tyckte budskapet var fint och de fick mig att tänka om lite. Det kanske är dax att sluta dömma och vara mer positiv mot människorna runtomkring än.

Gladis

En omtumlande dag om man får säga så!
Har lyckats skaffa en baldejt haft körlektion, varit duktig som ledare på scouterna och tillochmed pluggat lite fysik :)
Så en ganska bra dag idag då! Nu väntar mina sorliga fysikböcker på mig så hej då mina kära vänner


Bildbrist till detta tråkiga och super onödiga inlägg så det få bli en bild från Grekland sammaren 2008

Lördag

Kom just hem efter en övningkörningstur med pappa. Kan ju säga att han inte var så nöjd i början av turen men vi kom ju båda hem levande så det är ett bra tecken.
Ikväll blir det maskeradfest och jag börjar faktiskt bli lite förväntansfull, ni får väll se min maskeradoutfit senare när jag är färdig fixad och så!Latis

Ännu en dag på lovet då jag inte har lämnat huset...men jag ska bara säga att jag älskar livet ändå!
Jag tycker det är hur skönt som helst att bara vara för mig själv ibland. Bara kunna få umgås med sig själv och inte tänka på vad den andra vill :) Låter kanske egoistisk men sån är jag. En av anledningarna till att jag bara har suttit hemma en fredag kväll är att jag har prov på tisdag och jag har inte pluggat ett skvatt på lovet. Men tänkte ta saken i händerna i dag och lite plugg har det faktiskt blivit av :)
Känner att min mysdräckt har blivit  mycket väl använd under lovet. Jag faktiskt vara lite fräck och säga att jag har förtjänat det :)


hahah en liten söt bild :)

STICKAT

I Kalmar inhandlade jag en mysig stickad tröja inne på NewYorker, och när jag var i Jönköping med mamma så köpte jag en nästan lika mysig inne på GinaTricot.
Älskar alla stickade tröjor som finns ute i affärerna och jag får nästan säga till mig själv att inte pilla på dom varenda gång jag ser en! Jobbigt läge....eller inte
i Kalmar köpte jag också två nya earcuffs om ni skulle vilja veta de :) Jag tycker dom var fina iallafall.
En vän med en bil...och ett körkort!!!

Vill bara säga GRATTTIS till mina super duktiga väner angie och heddo som båda tog körkort nu i dagarna! Stolt kompis är jag!
Så idag har jag varit med mamma i Jönköping och inhandlat. Sedan har ja ju då åkt bil i massor för att fira :D :D
Så va det me de!

En liten spellista

Denna spellista ägnas åt min vän Majken som älskar Vampire Diaries lika mycket som jag!
Lite smått och gått från serien, främst första säsong
Lyssna och njut. Riktigt bra musik det här

Vampire

LIFE

Livet på lovet är väll för härligt!
Har typ inte gjort nått annat än att umgåtts med fina vänner och legat i min underbara soffa och kollat på serier! Nya favoriten Vampire Diaries är det bästa som finns! Eller ja...nästan ;)
Ger er som längtar efter en ny tårdrypande serie att kolla på ett tips....se den!!!! Plus så får ni med härligt ögongodis i form av Damon Salvatore

Ha de bra Puss och Kram


MIN GODING!

RSS 2.0