the swan

Heej:) Måndag idag då, som vanligt var det jobbig att stiga upp och veta att det är en jobbig vecka framför med plugg.....
Än sålänge har dagen varit bra. I skolan var jag otroligt trött vilket gjorde att jag blev blev minst sagt lite knäpp:)
Efter skolan blev det en tripp förbi bibblan och körskolan. Känner mig otroligt duktig att jag nu har bokat handleladar kursen för att kunna övningsköra. Kände att jag var tvungen att ta tag i det eftersom jag fyller nu till sommaren. Panik!!


Hörde också att den vackra damen Natalie Portman vann en oscar för bästa kvinliga huvudroll för filmen Black Swan.
Själv tycker jag både att filmen och Portman är super! Jag menar hur snygg är hon inte? Naturlig skönhet och eftersom jag som liten tyckte väldigt mycket om Star wars så blev hon en favorit :)

Om du var här. Om jag var där

Söndag...ultimata pluggdagen.
Så idag blir det engelska och samhälssplugg och under tiden så tänker jag lyssna på underbara Kent.
Tja...annars har jag haft en bra och avkopplande helg. I fredags var det film mys med Juuulia och igår var det uppträdanade med Livslust. Som sagt en bra helg.
Men nu måste jag fortsätta med söndags sysslorna :(
Ha det bra!


Un grande beso para ti Natalie! En esta pictura puedo ver alegria ♥

I heart Daisy

Jag tycker att bland de bästa när man åker utomlands är taxfreens alla lite halvbilliga parfymer!!!!
Och den här gången blev det en underbar doft från Marc Jacobs som heter något så fint som Daisy.
Doftar underbart gör den också ungefär som en äng av väldoftande blommor blandat med lite vanilj. Ett plus i kanten får den också eftersom flaskan är den finaste någonsin!Värmen...jag saknar dig!

Jag var faktiskt och besökte värmen för inte så länge sedan, två veckor och sex dagar för att vara exakt. Jag och familjen min åkte till de då kaosartade landet EGYPTEN :D Men som jag har sagt så många gånger på den senaste tiden så var det lungt där vi var och vi märkte knappt av någonting. Så jag kunde njuta till max av en vecka borta från en stressig värld i skolan och det kalla vädret hemma. Det var verkligen underbart att kunna ligga och sola på strande och bara ta det lungt!!! Att bara njuta av lite värme.
Tänkte nu då visa några bilder. Eftersom det är jag som är fotografen i familjen så blir det ofta väldigt få bilder på mig (eller inga bra iallafall). Det är inte lätt alltid ;)

Ni får mig vart ni vill

Ursäkta mig om mina rubriker är för mycket Håkan Hellström men jag kan inte låta bli. Hans musik är underbar! Finns inte så mycket mer att säga om det, de är bara så det är.

Nu hade jag tänkt att fördriva denna oehört tråkiga och dumma onsdagen med lite Kemi och Spanska. Inte för att det kommer göra dagen/kvällen bättre men men.... Saknar de onsdagarna då man kröp upp i soffan klockan nio för att kollla på Greys Anatomy! Förgyllde ju nästan alltid de jobbig pluggveckorna.
Ha det bra!En bild med en Alexandra på.
Känner lusten att bara resa på något slags äventyr bort när jag tittar på denna.
Efter gymnasiet?

Jag hade hoppats på något

Hur bra är inte bibblan när man kan låna Håkan Hellstrröm skivor??!!
Bibblan är underbar!! Elle...ja det kanske var att överdriva lite. Har nog suttit för mycket och pluggat på de stället.Hur kan du få mig så lättRSS 2.0