Favoriten

Ända sedan jag hörde låten Samson med Regina Spector för första gången så har hon alltid haft en speciell plats i lilla hjärtat på mig. Hon är ju helt underbar med både sina lekfulla melodier och härligt knasiga texter.
Ett lite knasigt minne tillsammans med hennes låtar är en sommar kväll tillsammans med min vän Alexandra. Jag kommer ihåg hur vi satt och flummade och spelade Wii medas hennes skiva Far spelades ur Alexandras mobil högtalare. Kommer nog aldrig glömma hur vi försökte härma delfinljudet från låten Folding Chair. :)


Skivan Soviet KitschCome and open up your folding chair next to me
My feet are buried in the sand and there’s a breeze
There’s a shadow, you can’t see my eyes
And the sea is just a wetter version of the skies

Now i’ve been sitting on this abandoned beach for years
Waiting for the salty water to cover up my ears
But every time the tide come in to take me home
I get scared, and I’m sitting here alone
Dreaming of the dolphin song…

There’s a shadow, you can’t see my eyes…
Lite sådär höstigt

Om man bortse från de kalla vindarna och att det både bli mörkere på kvällen och på morgonen så är höstan ganska underbar ändå. Jag menar man få mysa runt i gosiga koftor och man kan sitta under en varm filt och dricka te, precis så som jag gör nu :)
Något annat som är bra med hösten är alla fina färger ute i naturen! Det är de fina,soliga och färgglada höstdagarna som jag får ångest för att jag inte har en systemkamare!Bilder som fina vännerna Kajsa och Natalie har tagit ♥


Skolan...................................

Svenska lektionenrna i skolan måste nog vara dom tråkigaste någonsin!!!!! Det räcker med att läraren är tråkig och bara stå och pratar strunt men nu sätter hon på en superkonstig film också....... Inte okej! 

Men vi har det roligt ändå :D♥

GodNatt

Hej på er!
Hoppas att ni har haft en bra helg! Jag har iallafall haft en toppen helg tillsammans med fina vänner :D :D
Men nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är ju en ny vecka.......... nya prov.......massor med plugg.....No me gusta...............

Jag gillar verkligen inte Kemi för tillfället! Är riktigt trött på det!
Men snart är det Greys Anatomy som jag typ har gått och längtat och tänkt på hela dagen. Lycka♥NV09a

I dagens post låg SKOLFOTOT! Jag måste erkänna att jag var lite nervös när jag skulle öppna kuvertet eftersom jag har några dåliga erfarenheter av skolfoton genom åren (JUlia och maja ni vet niansfettobild!) Men iår måste jag faktiskt säga att jag är ganska nöjd.Pluggis

Hej :)
Idag hade jag tänkt vara en lite pluggis! Men jag måste också vara en duktig scoutledare, så ikväll får jag lägga kemiböckern på hyllan ett tag och underhålla mina små scoutbarn :)
Men innan jag sätter igång med allt pluggande så ska jag njuta med veckans Sofis mode.
Kramis♥


Fin bild som fina vännen Natalie har tagit!!

skola...............

Sitter på samhällslektion och tråkar med arbete om regering och val i sverigen :( Tack vet jag för spotyfi och facebook :D :D


Bild från maskeraden :)


Heej

Hej hopp :D
ÄNTLIGEN HELG!!!!
Ikväll blir det maskeradsfest. :) Tänkte lägga ut bilder på det färdiga resultatet senare.
Hoppas ni får en bra lördagkväll!
Kram


Bild från http://weheartit.com/entry/4285011

Söndaaaag

Hej :)
Efter ciruks 4 timmars sömn har jag idag jobbat..... och nu är jag supertrött!
Söndagar är ju = pluggdag, men vet inte riktigt om jag orkar plugga idag. Har egentligen bara lust att gömma mig under täcket i sängen.
Kram♥


Imágenes

Snart ska jag göra mig iordning inför Livslust konserten som för ovanlighetenskull är på en fredagkväll.....Frågan är ju vad man ska ha på sig?
Hoppas ni får en bra fredagkväll :D♥


Jag och Julia  :)

Elina och Maja :)


Underbartgod paj!!!


Minder gott kaffe! Men det såg iallafall fint ut :)

CANdeyyy

Blir man inte lite avundsjuk när bror kommer hem med fetaste godiskassen!
Eftersom han har praoat denna veckan i typ ett varuhus så fick han som present välja godis,chips och läska för 200kr!! Men han var ju så snäll och delade med sig.....av en japp :D
Min lilla Japp :D

Only exception

Helt Underbar!!!!
Tillochmed bättre än orginalet :) ♥


TJEJKVÄLL!

Ikväll har det varit tjejkväll på stan här i Värnamo :) Så det blev mys på stan med Elina,Julia och Maja. Vi fikade och myste på det bästa kafeet i stan....Snipen såklart!! Sedan gick vi runt i dom knökfulla affärerna, men jag lyckades iallafall hitta en mysig halsduk.
Men nu ska jag äntligen gå och och lägga mig. Nog med att man har haft skoljoggen idag utan jag har också varit tvungen till att sitta uppe här i natten och skriva en spanska redovisning om ett favoritprogram. Och gissa vilket program det blev........ONETREEHILL såklart :)
Men God natt nu. Kram♥


Julia och jag♥


RSS 2.0