Arg tjej!!

Hmm...kan säg att jag blev måttligt arg på pappa när strömen gick innan medans jag satt och gjorde skolarbete på datan! Som tur väll va så hann det mesta sparas :) Men..Men
Skulle gärna vilja se Greys Anatomy hos fina vännen Julia ikväll. Får väll helt enkelt försöka att vara en socialvarese och pallra mig ut i vinter/vår mörkret.
Ha det bra!!Favorit paret!!!!!!

Liten sjukling

Hej på er.
Min frånvaro från bloggen beror framförallt på dessa tre saker:
1. Studiedag
2. Ganska mycket ordentligt plugg inför spanskaredovisning som jag ändå inte hann presentera.
3. Jag har gårr och blivit lite halv sjuk. Vilken menas med att jag har förskräckligt ont i halsen och känner mig trött och slö hela tiden.

Men nu ska jag försöka tvinga mig upp ur soffan och linda in mig i en varm filt och....plugga.
Isn´t Life just wonderful???? No It´s Not!!!! Well.... maybe not right now :)Slänger upp ett par bilder på finfina hårfärger som jag gärna skulle vilja byta till just nu!! Man kanske ska ta och boka en färgningstid och göra sig av med den dassiga halv röd/oranga färgen??? :D

Greys

Nu börjar det!!!:-D :-D :-D :-D P.s första gången jag testar att mobilblogga och jag har ingen aning om hur man laddar upp en bild ;-)

LÄNGTAR

Det känns så underbart nu när solen har börjat titta fram lite. Det börja ju kännas lite som vår ju :) Men det känns som om det kan dröja ett tag innan våren sätter igån helt, då när man kan gå med bara en fin vårjacka utan att behöva ha på sig flera lager koftor under, och då när man kan sitta ute och bara njuta av solen utan att behöva frysa! Det LÄNGTAR jag till just nu.Letade runt lite på datan och hittade dessa två bilder från då vädret var varmare. En från i höstas och en från i våras.

Islands

Heej :)
Känner ingen som alls lust att plugga!! Känns som om jag gör allt för att inte plugga på detta himlans spanska arbetet. Har just nu satt mig vid spotify och det känns som om jag inte kommer komma ifrån datan på ett tag nu! Finns ju så mycket underbar musik att lyssna på.
Och ikväll är det GREYS ANATOMY!! Som jag har längtat!!
Ha det bra så ska jag försöka att tvinga mig själv till att ta tag i spanskan!!


Just nu är det The National och Tv on the radio som är som godis för öronen!

Una dia que se llama Martes

Heej Heej!
Idag har jag varit trött och slö...har inte riktigt orkat med så mycket och har nu ännu mindre ork att skriva ett spanska arbete om Bolivia. Men jag får väll ta mig själv i kragen och skriva llite om ett land som faktiskt verkar ganska fint, om man bortser från drogerna och fattigdommen då :)
Längtar också till sommaren nu!!! Men börjar få lite halvt panik på mig själv att jag inte har satt igång och träna. MÅSTE MÅSTE MÅSTE! Man vill ju se fräch och hälsosam ut på stranden och framför allt i Greklaaaand!
Neee nu väntar plugget. Ha det så bra!


Jag har hittat den finaste bikinin och den är från HM! Men frågan är om den kommer komma in i lilla Värnamos butik så att man kan inhandla den? Gillar också hatten, även den från HM

thesunnyside

SOLSIDAN I MITT
Solsidan är ju en av de bästa svenska humor tv-serierna genom tiderna! Eller den är nog den bästa nu när jag tänker efter :)
Jag såg förresten en annan ganska bra ny serie idag på kanal 5, Hellcats hette den och var en såndar härlig High School Cheerleader serie som var lite i samma stil som OneTreeHill. Och ni som har sett Onetreehill säsång 5 så kanske ni känner igen an av cheerleader killarna eftersom han spelar Quentin i min favorit serie!
Nog om det. Tillbaka till SOLSIDAN!!


Sunday

Heeej!!
Hade en super bra kväll igår hemma hos Rebecca med underbara vänner :D Det blev mat,choklad,melodifestival och lite skönsång med Lips. Kvällen blev ju extra bra genom att söta Eric Saade vann!!!! Gillar mammas kommentar när vi såg reprisen idag: "Den pojkne är ju för grann alltså".
Idag är det söndag. Känner ångensten inför skolveckan. Ångest inför spanskaredovisnig. Ångest att jag inte har pluggat idag! Kanske ska sätta igång med plugget? Eller inte!! ;)


Gillar dessa 3 tatueringar otroligt starkt! Särskilt den mittersta :D
Bon Iver♥

RSS 2.0