GREKLAND

Nu är alla väskor packade och snart bär det av till Landvette flygplats. Vet inte riktigt hur jag ska orka gå upp imorgon/natt eftersom vi ska vara incheckade vid kl.4!!
Så nu måste jag sova :)
Hoppas ni har det bra här hemma i Sverige medans jag ligger på en fin strand med turkostblått vatten i det varma landet grekland.
MÅNGA KRAMAR♥


FalkenBerget

Heej
Nu drar jag snart iväg till Falkenberg med Juila, Jossan och Elina. Jag tror och hoppas att det kommer blijätteroligt. Men hur kan det inte bli det när vädret är på topp och man har goda vänner med sig! :D
Jag får bara lite smått panik på hur jag ska kunna hinna packa till Grekland sen. För när jag kommer hem från Falkenberg så är det bara en dag kvar och sen åker jag!! LÄNGTAR
Ha det bra ♥


Såklart tar jag med mig min nya snygga bikini :D

Från 2/7

Igår underhöll jag mig själv med lite provning av kläder inne på HM. Jag hittade faktiskt ganska fina plagg men det var inget av det som följde med mig hem.
Här kommer två bilder:


Stor, Mysig och Skön.

Gillar den ljusblåa klänningen!!


3 Juli

Heejsan

Idag har man jobbat från kl.9 till 2. Det var riktigt jobbigt att stiga upp efter en härlig kväll med Angelica och Hedvig igår. Vi fick för oss att vi skulle bada klockan halv tio på kvällen. Och förvånande nog så var mitt första dopp för året riktigt svalkande, varmt och skönt!
Ikväll ska jag träffa Julia, Simon och Julia's kille Robert. Jag tyckte mig höra att vi skulle laga mat och spela lite bowling. Roligt Roligt!
Nu blir det cillidill i SOLEN!!!!!


GOOGLE!!

RSS 2.0