30 september

Heej :)
Jag har idag överlevt skoljoggen!! Ganska stolt blev jag ändå att jag sprang rundan som är 6,3 km på 38 min. Jag vet att det inte är särskilt fort men för mig med världens dåligaste kondition så det bra :D
Resten av dagen i skolan har varit riktigt utmattande! Inte orkatmed så mycket om jag ska vara ärlig.

Förrsten, var inne på Hm.se och såg att dom hade fått in lite nya finkläder och här är mina favoriter:

Kväll

Fy skäms på mig....för nu ska jag kolla på det otroligt töntiga men också (på nått konstigt sätt) väldigt underhållande programmet Kungarna av Tylösand.  Som sagt fy skäms på mig. Tur att mamma kommer sitta jämte ;) Haha
Förresten önska mig lycka till på skoljoggen imånn, förhoppningsvis kommer jag överlevande hem igen. FÖRHOPPNINGSVIS JAA!
Kramis


Cros

Inte för att skryta, men jag gillar verkligen mitt egengjorda armband :)



Från Göteborg:)


Jeans från Monki :) Supersköna!

Vanligt linne från zara.


Shorts från HM

'
Kofta och tröja från Zara

Closer to the edge

Heej :D
Sitter och väntar på bättre tider......kanske spanska plugg :( ? Usch
Blev lite ledsen idag när min svarta genomskinliga skjorta gick sönder, men hopps det går att laga den. Tog visst sönder min nya hjärttröja igår också. På nått konstigt sätt lyckades jag göra ett hål i armhålan????? Dåligkvalitet eller kan det bara ha varit jag? ;)
Ha det bra ♥


Måndag.........

Heej Hopp :D
Måndag igen då........och supertrött i skolan! Men känns som en otroligt stor lättnad att vi inte ha nått jobbigt prov denna veckan iallafall :) Kan bara chillidilla en helv vecka typ ;)
Efter skolan kändes det som om jag plågade Julia med tråkighet på Värnamos Bibliotek efter att ha gått igenom deras skiv, spanskaboks och film sektion :) Men är man lite sådär halvnördig som jag är så....
Just det jag betalade tillbaka min otroligt trista skuld på 200 kr till bibblan också. INTE KUL.
Men ha en bra måndag kväll ♥


Dessa skivor kommer jag plöja igenom de närmaste två veckorna.

La redoute

För nåndag sedan så beställde jag lite kläder och ett par Converse från La Redoute katalogen :) Hade länge tittat på samma söta lilla kjol och bestämde mig till slut att beställa den tillsammans med tröjan som är med på samma bild. Hoppas bara att det passar nu, lite knepigt med postorder och sånt p.g.a storlekar.



Där har ni kjolen och tröjan.

50-tals funderingar.

Min kompis ska ha maskeradfest om två veckor och jag har såhär mot kvällen funderat kring vad man ska klä ut sig till? Som ni ser på bilderna har jag funderat på 50-talet? Hitade en gammal klänning i garderoben som kan ha varit mormors....Eller så kanske man kan klä ut sig till dödsängel av nått slag??....Jag vet inte 
Vad tycker ni? Nått förslag? :)




Helg

Heej :D
Nu är jag hemma igen efter en skön helg i underbara Göteborg!
Det blev god mat, lite shopping, lite uppvaktande av födelsedagar och en väldigt bra revyföreställning på Lorentsbergsteatern av Galenskapar gänget :)
Nu ska jag beundra mina nyiköpta plagg och Bon Ivers underbara röst som får mig att rysa lite sådär extra mycket.
Kram på er



Blev glad när jag fick reda på att skivaffären Bengans hade öppnat en ny butik i Göteborg och dom har verkligen all musik där. Men jag blev ännu gladare när jag hittade Bon Iver's skiva For Emma, Forever Ago! Har trånat efter denna skivan ett bra tag men har inte riktigt orkat beställa den från nätet. Men nu äntligen är den min! ♥ 

RING

Hittade dessa väldigt snygga ringar hos http://smyckenbymikkaelo.blogg.se/ 
Visst är de fina!! :D Och priset är väldigt billigt också: 70 kr/st!!!
Funderar starkt på att köpa den med korset!



.............

Det känns som om skolan dödar mi sakta men säkert...... Matteprov imånn då, pluggat som en galning på biblioteket nästan varje kväll. Känner mig som deras stammkund och saken blir ju inte bättre att vi sitter där hela eftermiddagen tills dom stänger och ha med oss massa mat. Men, men :)
Till helgen åker jag äntligen iväg till Göteborg med familjen och lite shopping hinner det nog bli där också :)
Men först måste jag överleva morgondagen i skolan.
Ha det bra ♥

Alexandras snygg converse i färgen guuula :D Och idag beställde jag hem ett par nya converse i färgen svart. Tror nog att dom kommer passa utmärkt i min lilla convers skara bestående av 3 stycken vita (nu gråa) favoriter :)

Längtan

Lika mycket som jag längtar tillbaka till den varma sommaren längtar jag också till den mysiga vintern. Jag vet att det kanske låter lite konsigt men jag tycker det faktiskt är mysigt att sätta sig med en varm kopp te  i soffan och få svepa om sig i en varm filt eller en stor stickad kofta :)
Men vintern har ju också sina nackdelar. Tillexempel att det känns som om man aldrig få se solen om dagarna och kylan. Men med en varm och gosig vinterjagcka så ordnar det sig nog också :)



Bild från Karphatos, Grekland i sommras :)



Bild från i vintras, SNÖKRIG! :)

Vad tycker ni?

19 september

Heej på er :)

Idag är det slappsöndag!!!!!! Gött.
Men tyvärr måste jag ju plugga lite också :(  Men jag tycker att skolböckerna kan vänta lite, elr iallafall tills idolrepriserna är slut.
Idag är det ju val också! Så alla ni som har röstätt...Rösta! Jag tycker det är viktigt att man röstar och inte bara skiter i det. :) Ja...Så var de med det.
Ha en skön söndag! ♥





Ipod

Apple har fått in en jättesöt ny Ipod modell!


Vill ha den rosa! Så SÖt
Den verkar ganska smart att bära på också eftersom den är väldigt lätt och liten ;)
Men tyvärr tyckte jag priset var lite väl dyrt: 1595 kr...
Jag toro nog jag får nöja mig med min gamla rosa ipod jag har här hemma. Men drömma kan man ju alltid :)





Lördag

Heej ;D
Igår var en trevlig kväll med vänner och film :) Det blev rätt sent så det var skönt att sova ut lite extra länge idag.
Men just nu är det ONETREEHILL säsong 1 som gäller! Underbar serier det här alltså :)
Ha en bra lördag ♥


Puss

17 september!

Heej:D
Prov i skolan idag och måste säga att det gick rätt ok faktiskt. Eller det känndes bra när vi i klassen diskuterade våra rätta svar efter provet ;)
Men snart måste jag byta om för att dra iväg till kören Livslust :)
Ha en bra fredag♥


OneTreeHill

Jag gick visst inte och la mig utan det blev att kolla på OneTreeHill istället som ju är den bästa serien som finns!! Love it. ♥
Och nu ha säsong 8 börjat också....SPÄNNANDE! :D


I feel like me and I feel like your's



Politik

Just nu sitter jag och kollar på debatten på Tv4. Mycket intressant tycker jag eftersom det ändå kommer att påverka mig innom skolan och sedan om jag ska skaffa jobb och så efter att jag har pluggat klar.
Idag har jag pluggat förfullt! Biblioteket har nästan kännts som mitt andra hem denna veckan. Dumma fysik prov! Men imånn är det över...eller vänta... matte prov att börja plugga på sen också. DET TAR ALDRIG SLUT! Och därför längtar jag just nu till Göteborg som vi i familjen drar iväg till nästa helg :) Då blir det shoppiiiiing! :D
Men nu ska jag gå och lägga mig. God natt ♥


Bild sedan i helgen. 

TEEEEEE

Nu är det dags för teee :D och lite oregelunbundna spanska verb......


Imånn är det tisdag vilket innebär att jag ska ha en efterlängtad sovmorgon! Jag ska också hinna med att klippa mig när man har allt plugg att göra men det ska också bli skönt att bli av med allt det slitna som har växt under sommaren.
Kramis

13 september

Hej Hopp!
Idag har varit en lång skoldag!! Hatar verkligen måndagar :(
Och dagen blir ju inte bättre för att jag MÅSTE plugga också.
Hej, jag har nästan inget liv och jag går NV....
Kram♥


Alexandra ritar....

Min fina vän Alexandra är en väldigt talangful ritare, ´men när jag gav henne uppdraget att rita av en bild på mig sen när jag var liten blev resultatet...(förlåt alexandra) lite misslyckat :)

Bildbevis:



Orginal


Alexandras :)





Gulligt Gulligt♥

Body Talk

I somras köpte jag Robyns skiva BodyTalk pt.1 och den var SUPER! Så nu när hon har släppt BodyTalk pt.2 blir jag lite sugen att dra ner till stan imånn och köpa den, men sålänge får jag nöja mig med Spotify versionen.
Vad hade man gjort utan Spotify???


Två Favoriter från skivan:
Indestructible och U Should Know Better (feat Snoop Dogg)

Helgen

Den är helgen har verkligen gått fort!!
I fredags var det gymnasiumdisco och lite festligheter, i lördags var det koncert i missionkyrkan och filmmys med Ester, och idag har varit en underbart skön slappdag!! Lite illa dock är att jag inte har plugga så mycket :S Sätta igång med det nu kanske?
Kram♥


Blev ganska förvånad när Ester berättade att hon aldrig hade sett filmen Notting hill! Jag menar....den är ju en av mina favortier så såklart tvingade jag henna att kolla på den :)
´
Finaste filmcitatet:
I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.

IDOOOL

Grymt bra från Idol 2010! :)







TOday

Heeej :D

Lååång skoldag idag så är lite trött efter allt matte och fysik räknande som man har ägnat sina skoltimmar åt!
Men ikväll blir det IDOL med Julia!! Roligt,Roligt.
Så länge lyssnar jag på en riktigt bra kvinnlig artist : Gin Wigmore! Kolla in hennes låt Halleluja. Den är så där mysigt bra och fin. Sen så har hon en sån där annorlunda skön röst :)
Ha det bra♥

 
Lite ego sådär med min lilla bokhylla i bakgrunden ;)

Sommarkväll

En del av sommarens sena kvällar spenderasdes med broden framför datorn och tvn :D
Jag kan ju säga att det blev väldigt mycket film och serie tittande i somras! Mycket Entourage och OneTreeHill :)
Så nu när jag kollade igenom kameran så hittade jag några bilder från en av domma mysiga kvällar och jag tänkte dela med mig lite ;)




Los Verbos irregulares

En nackdel med att ha valt att läsa både steg5 och steg6 Spanska är att varannan vecka kommer vi få hemska läxförhör på oregelbundna verb och alla dess tusen böjningsformer vilket verkligen inte gillas!
Men det är bara att kämpa på :)


Hej

Nu sitter jag här i sängen med min nya lilla skoldator. Och den är liiiiten... 11 tum, och det är inte så där jätte stort ;) Men det funkar prima ändå eftersom att datorerna här hemma har pajat p.g.a virus :(
Nu är det snart natten och jag ska gå och lägga mig, och jag lovar att jag ska bli bättre på det här med att blogga!
Kram ♥


Här har vi den..... den lilla skoldatorn :)


RSS 2.0