KusinenMin

Tänkte slänga in en bild från helgens konfirmation av min fina kusin Klara.
Tänkte också berätta att jag kände mig super stolt när hon sjöng så vackert i kyrkan, hur duktig som helst!!110928

Hej alla glada!
Skolan-frissan-bibblan-plugga vid köksbordet-idol vid tv:en
Ja....så har min dag varit! Inte superintressant men har iallafall fixat till frillan lite så att den inte ser lika tråkig ut. Min duktiga frisör gjorde en jättefin frisyr med massor med volym och lockar men när jag satte mig på cyklen på väg hem så försvann den. Så tyvärr kan jag inte visa några imponerade bilder direkt.
Så det fick bli dessa istället:

bläää

Just nu känner jag hur skolan och plugget äter upp mig! Och då menar jag det verkligen bokstavligt talat. Jag drunknar nästan i ångesten av att plugga och att göra det bästa jag kan genom att sitta fastklistrad vid skolböckerna varje eftermiddagen. Det är inte så jag vill ha det i mitt liv! Jag blir bara mer och mer trött och bara mer och mer tråkig som person. Men man kan ju inte bara strunta i det heller så framöver kommer jag vara den tråkiga tjejen som tillbringar sina fria timmar av att sitta hemma och försöka plugga och vara duktig.
Men jag vill ha mitt liv tillbaka! Snälla skolan ge mig mitt liv tillbaka!!

Ja här var lite tisdagsångest när den är som bäst (eller sämst).
Har funderat över var jag vill göra med livet och har inte kommit fram till något vettigt! Känner att det kanske är dags att bestämma sig snart? Att inte plugga vidare direkt är nog en sak som är säker :)Jag har blåsor under mina fötter!

Är helt slut och mör i kroppen efter en ansträngande dag/kväll och natt i skogen på tävlingshajken Ta´i. Men det var lätt värt det! Vi hade det superroligt (även fast vi kom på....ja sista placeringen). Jag tycker faktiskt (tror det eller ej) om att anstränga min kropp de det sättet :)
Nu blir det plugg heeela veckan. Men jag är glad ändå för imorgon är jag leeeedig!! Woooho
puss


Underbara dagar i GBG

Först och främst måste jag säga att jag har haft en toppen helg!!
Började med bilfärd upp till favoritstaden gbg sedan blev det Liseberg med massor av skojiga åkurer på karusellerna ( vågade tillochmed åka atmosfear :D ) sedan blev det konsert med underbara Håkan och kvällen slutatde med utgång i den stora staden! På lördagen var det shopping och på kvällen kräftskivemys i Forsheda med finfina vänner.
Som sagt en toppen helg!


All kärlek till.....

HÅKAN!!!!
Denne underbara människa som skapar så underbara låtar och skriver så underbara texter.
Längtar just nu bara tills på fredag.

Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand

Vi är inte såna som i slutet får varann

Det va så mörkt
den kvällen jag gick hem
jag hade hoppats på något, hoppats på någooot

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt
Ser hela stan sjunka, som Titanic med alla ljusen tända!

Jag känner en viss sorg över att en av mina favorit serier är sluut....Entourage!!! Kommer sakna att sitta bänkad framför tv:en med ett nytt och roligt avsnitt framför sig tillsammans med broderna min! Men men får väll leta upp något annat skojigt att fördriva tiden med :D
Annars rullar livet på....scouterna ikväll va det med och hoppas dom små liven tyckte det var roligt att åka vikingabåt!
Jaha det kanske va dax att sätta igång med lite plugg.....hade ju visst nått slags historia prov imorgon


I will hide myself away

Tjenare!!!!
Livet fortsätter och tyvärr har jag inte så mycket tid över för att blogga :( Och när det hela inte funkar med design och sånt så bli jag bara oinspirerad och tråkig! Men ska bättra mig på den fronten.
ja nu är det söndag och ångesten börjar ta fart. Orkar inte skolan...som vanligt. Helgen och varit toppen, igår hann jag med både jönköping och växjö, inte dåligt skulle jag vilja säga :) Ha det bra mina vänner.

HejHopp!

RSS 2.0