Salem

Med att göra nått vettigt med livet så blev det att kolla på Salem al fakir på Aftonbladets nya musiksatsing live-öppet med artister som spelar live och så kan man kolla hemma i soffan och göra nästan alla de grejer som man kan göra på en riktig konsert :)
Tex:
Andvända en tändare
Göra ett rocktecken
Applådera
Ta foto
Önska låt
Hångla
Kasta boll (och det brukar jag ju göra så ofta när jag går på konserter)
Det kanske inte syns så väl men där har vi Salem :D
Jag tycker detta var en jätte bra grej!
Ska kolla nästa gång också när dom kör med någon annan artist!


Jobbat

Heejsan på er!
Idag har jag jobbat... och det var jobbigt!
Imorgon är det då sista lovdagen och då ska jag njuta fullt ut till 100%!!
Känner att detta börjar bli ett patetiskt tråkigt inlägg så det är nog bäst att jag slutar skrivar och gör nått vettigt i
med livet.
Kramis♥


Jag och bror i Grekland

Sista veckan :(

Heej :)
Detta är då sista hela lovveckan och sen så drar allt igång igen, allt stressande och allt plugg. Det känns sorligt nog inte som om jag har vilat ut mig ordentligt under lovet. Skulle lätt kunna vara ledig i några veckor till :)
Jaa...denna sista lovveckan har jag då varit i jkp med vännen min Alexandra, träffat Julia, fikat med fina klasskompisar och jobbat. Ja och idag så får vi se vad det blir. Jag måste köpa en kalender så stan blir det nog.
Ha det bra! ♥


Bild från sommarens läger :)

Vildmark

Sitter hemma i soffan efter en 12 timmarslång arbetsdag och äter dom mest underbara chipsen som finns: Vildmarks chips från fjällen. Eftersom mina kära scoutvänner åkte upp och fjällvandrade utan mig så bad jag
Alexandra så snällt att hon skulle köpa hem den här delikatessen åt mig. Tack! ♥
Trött

Det är svårt att inte tro på spöken när jag ser mig själv i speglen.... ja, jag känner mig verkligen som ett levande spöke för jag är så trött. Kunde verkligen inte sova igår och idag måste jag jobba...länge! Det blir nog inte så många normala våfflor gjorda idag inte.
Men nu måste jag göra mig klart till jobbet.
Ha det bra ♥

Bildbevis:

Utan dina andetag

Tänkte visa lite bilder från en UNDERBAR Kent konsert som ägde rum förra helgen uppe i Göteborg tillsammans med vännen Jossan :DI ♥ KENT

HOME

Det blev inte en lika lång jobbdag som jag trodde utan jag fick sluta vid halv tio istället, vilket gjorde mig mycket lycklig!
Nu ska jag bara ta det lungt framför tv:n ooch datorn. Lyssna lite på spotify är inte så dumt kanske.
Ha det bra ♥


Natt

God natt.
Imånn ska jag jobba länge så det är nog bäst att sova nu!


random bild från google.

bikbok

Fint från Bikbok:

Skäms lite för att säga detta men jag längtar nästa lite till hösten när man ser dessa fina bilder från Bikbok med sköna stickade koftor och halsdukar...men helst vill jag ju aldrig att sommaren ska ta slut! :)Love the way you lie


Både bra video och låt från Eminem + att jag gillar att Megan Fox är med i musikvideon eftersom hon är en av de snyggaste kvinnorna i vår tid! ;)

Hej igen

Jag vet att det har varit dåligt med bloggandet nu under sommaren så jag tänkte att jag nu under dom drygt två veckorna som är kvar av detta sommarlovet ska blogga varje dag! :D Hoppas att jag lyckas hålla detta löftet.
Nu blir det snart Sex and the City och det ska bli skönt att ta det lungt efter en lång arbetsdag.
Kram på er ♥¨


Härlig bild från Grekland, Karphatos.

RSS 2.0