Lord of the flies....Gäääsp!

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa denna utomordentligt tråkiga bok! Jag förstår inte varför alla lärare alltid måste välja ut så tråkiga böcker till oss elever som vi ska läsa? Suck....bara 120 sidor kvar tills på fredag :(
GodNatt♥

 

I'm a death...angel?

Snart börjar Grey's Anatomy, Veckans bästa program vilket jag går och längtar efter dagarna långa i skolan! :D


Jag som dödsängel på vännen Linneas maskeradfest.
Bild tagen från http://rosaflickaan.blogg.se/ 


Forgotten

Jag hade ju nästa glömt hur mycket snö det var förra året, tills jag hittade några bilder här på datan!
Otroligt!!! Hoppas verkligen inte att det blir lika mycket snö detta året, för det var verkligen hemskt att ta sig ner till skolan och om man inte är en morgonmänniska som jag är så blir det bara ännu värre!
Nu blir det lite pluggplugg......som är tråkigttråkigt.


Vinterbilder


And it's one life and it's this life and it's beautiful........

Sitter och lyssnar på syskonduetten First Aid Kit och deras absolutsuperunderbara låt Hard Beliver. Därifrån rubriken till inlägget.  Kan inte förstå att dom är födda 1993 (enligt Wikipedia) och är då alltså lika gammla som mig!! Otroligt :)

Dagen idag har spenderats lite vid tv:n och lite vid läxböckerna. Kan dock inte säga att min dag har varit särskilt händelserik.... Just nu längtar jag bara till den nya vecka som är framför. Känner på mig att den blir bra.
Puss och godnatt på er♥


First Aid Kit – Hard BelieverHöstigt....

Har haft en SUPERMYSIG Fredag :D
Det började med Livslust(kören). Efter det blev det myspys med vännen Angelica och dom två goda vännerna Ben&Jerry. Det blev också godis och filmtittande på filmen Killers (Mycket rolig). Sedan fortsatte myset hemma hos Hedvig :)

Och imorgon då......åker jag och mamma min till Växjö och förhoppningsvis blir det nog lite shopping.

Kram♥


Ursäkta mig om jag uttråkar med höstbilder men dessa har fina vännen Alexandra tagit!

Regn :( :(

Hejsan :)
Jag vet att det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg men sanningen är ett jag först och främst har haft för mycket i skolan att jag inte ha orkat lägga tid på att göra ett lite inlägg, men också att jag inte ha kännt för bloggen överhuvudtagen :/
Men det ska det bli bättring på! Men jag kan inte säga att jag blir särskilt inspirerad att göra ett inlägg när vädret är så hemskt som det är idag! REEEEGN....Hatar det!!!!
Kram


Saknar hösten (allra mest saknar jag ändå sommaren!) Så..här är en bild sen förra hösten.

RSS 2.0